Wat is EgoCall™?

Jouw nieuwe topadviseur, zelfdokter, zelftherapeut en meer als het
kado van je leven om jouw balans te hervinden? Lees dan verder.

Concentratieproblemen? Stress? Uit balans? Druk hoofd? Slecht in slaap vallen? Slecht doorslapen? Pijntjes? Vaak piekeren? Kun je moeilijk afvallen? Opvliegers? Onzeker voelen? Slechte motivatie? Onrust? Last van zenuwen? Gebrek aan creativiteit? Faalangst? Geen controle over je honger- en dorstprikkels? Wil je iets weten wat er vroeger is gebeurt? Wil je weten of iets goed of slecht voor je is? Wil je jouw dromen kunnen begrijpen? Een voorwerp verloren? Wil je de reden weten waarom je je slecht voelt? Wil je oude patronen eenvoudig zelf doorbreken? Kun je iets niet meer herinneren? Wil je weten of je intuïtie klopt? Wil je alles goed kunnen onthouden? Wil je weten wat je gezondheid is van b.v. een orgaan? Wil je de oorsprong van een ziekte weten? Wil je weer helemaal in jezelf geloven en vol zelfvertrouwen genieten van het leven?

En wil jij zo ook rechtstreeks kunnen werken met jouw balans, jouw problemen, lichaamsdelen, ziekte, emoties, ziel, vorige leven en nog veel meer? En hier veranderingen in aanbrengen. Instant en zonder bijwerkingen? 

EgoCall™ maakt het mogelijk.
De nieuwste zelfcontrole ontdekking kun jij nu ook aanleren.

Boek een Instant Zelfcontrole-sessie en leer hoe je o.a. bovenstaande issues (en meer!) zelf ineens kunt leren omschakelen. Je leest dit goed: je doet het zelf, het gaat erg snel, gewoon de ogen open, geen trance, maar gewoon tijdens de dag op vrijwel elke plaats en op elk moment. De meesten hebben deze zelfontwikkelde methode in 1 sessie aangeleerd en vanaf dat moment de kracht van zichzelf steeds meer mogen ervaren. Al is iedereen anders; je kunt meer dan je denkt.
Lees hier ervaringen of bekijk hier de officiële flyer.
 

STEL JE EENS VOOR:

 • je communiceert rechtstreeks met je probleemBekijk de officiële EgoCall-flyer
 • je communiceert rechtstreeks met je lichaam(sdeel)
 • je communiceert rechtstreeks met je ziekte
 • je communiceert rechtstreeks met je emotie(s)
 • je communiceert rechtstreeks met je ziel of vorige leven(s) e.d.
  of
 • je voelt je enorm gespannen en ineens is de spanning weg.
 • je hebt last van vliegangst en ineens voelt vliegen aangenaam.
 • je twijfelt over een beslissing en je weet het zeker in seconden.
 • je voelt je onzeker en ineens voel je zelfvertrouwen.
 • je wilt wat extra kracht en ineens voel je extra energie opkomen.
 • je maakt je zorgen of je piekert ergens over en je geest komt heerlijk tot rust.

En dat met directe veranderingen en bewijs, fysiek of vocaal, en zonder bijwerkingen.
En dit zijn nog maar een paar mogelijkheden van deze ontdekking, een controle-techniek over lichaam en geest.
Geen medicijnen, hulpmiddelen, bijwerkingen of verborgen kosten. Puur jij.
Altijd feedback aldus bewijs via jouw lichaam of eigen stem.

Wat leer je precies?
Je kunt in 1 EgoCall™-sessie leren om, met bewijs, te communiceren met jouw onderbewustzijn. Zowel opdrachten eraan geven als informatie eruit te  ontvangen. Jouw onderbewustzijn is immers jouw ‘machinekamer’, jouw geheugen, jouw verleden, jouw gevoel, en nog veel meer. Het bewijsbare resultaat is directe zelfcontrole over gevoel en daarmee gedachten. Een mooi cadeau voor je levenskwaliteit waarmee je jezelf beter leert kennen als ooit tevoren. Hierboven staan al enkele voorbeelden, maar deze zijn vrijwel eindeloos. Je kunt in deze aanleersessie tevens enkele mogelijkheden al ervaren die eerder ongelooflijk leken. Hiermee ga je jouw potentie leren kennen als nooit tevoren. Het resultaat daaruit is puur zelfvertrouwen, zelfkennis en daarmee een hoge levenskwaliteit. 

In deze speciale aanleer-sessie wordt jij o.a. jouw eigen therapeut en raadgever voor jouw problemen of vragen. EgoCall™ bewijst je dat er veel meer mogelijk is dan je denkt; laten we eens kijken waar jij al mee begint. Gun jezelf het kado van je leven en ontgrendel zo jouw krachten, gaven, missies en talenten.

Zijn er ook spirituele mogelijkheden?Lees de HX-Magazine ervaringen!
Voor geïnteresseerden in spiritualiteit/spirituele ontwikkeling zijn er ook vele mogelijkheden middels een eigen fysiek of vocaal bewijs (b.v. aanleren/ervaren channeling, lees hier). Deze methoden worden als duidelijk, overtuigend en helder ervaren. Mogelijkheden zijn o.a. om te kunnen communiceren met je eigen ziel, diepe intuïtie, vorige leven(s), andere zielen (overledenen), leren channelen(!) e.d.

 

Nog vragen? Twijfel niet en bel 085 2500 606, laat een bericht achter op deze pagina of boek nu jouw EgoCall™ sessie in.
EgoCall™ is aan te leren voor personen v.a. 12 jaar.
EgoCall™ is nu tijdelijk €100,- korting, boek snel!
Binnenkort ook aan te leren in de workshop ‘onderbewustwording‘ voor  groepen. Deze zal een dagdeel in beslag nemen.

 


“It’s the unconscious mind that runs your life!”
  -Sir David R. Hawkins, PHd, MD, author. 

“The subconscious mind is like a tape player. Until you change the tape, it will not change.”
  -Bruce Lipton, PHd, cell biologist, author. 

“The subconscious mind cannot tell the difference between real and imagined”
  -Bob Proctor, self-help author.


• Resultaten kunnen verschillen van persoon tot persoon.

DE “GENIE IN THE BOTTLE” – JOUW ONDERBEWUSTZIJN – EEN PARABEL


Toen hij nog maar een jongetje was, hoorde de oude man over een vrouw die een fles met kurk op het strand had gevonden. Toen ze de kurk eraf haalde, stelde ze zich voor dat er een geest uit de fles kwam. De geest vervulde vervolgens elke wens die de vrouw uitsprak. De oude man besteedde zijn hele leven aan het zoeken van zijn eigen fles, met zijn eigen geest erin. Hij kamde de stranden van elk continent af. Door deze obsessie was hij nooit in staat om een lange relatie of vast werk aan te houden. Hij was een ongelukkige man. Op een dag, op een strand vlakbij zijn huis vond hij de fles waar hij naar zocht! Om een-of-andere onbekende reden voelde hij dat er een geest in deze fles zat. Kurken van andere flessen kwamen altijd moeilijk los, maar deze ging er makkelijk vanaf. Uit het niets verscheen ineens een geest. De geest zei tegen de oude man: “Ik ben hier om elke wens voor je te vervullen.” “Wat ik maar wil?” zei de oude man. “Nou,” zei de geest, “bijna alles. Aangezien je oud bent en nooit in de politiek hebt gezeten, is het zeer onwaarschijnlijk dat je nog de Minister President van Nederland kunt worden . . . ook denk ik niet dat het wijs is om je nog in het Nederlands voetbalelftal te plaatsen. En ik denk ook niet dat je iets wilt hebben ten koste van een ander . . . dus nee, niet alles. Maar toch wel meer dan je ooit gedroomd had. Zeker genoeg om je vrolijk, vredig en zeer gelukkig te maken!” De oude man in extase . . . maar toen werd hij ineens boos. “Waarom heeft het zo het lang geduurd voordat ik je heb gevonden? Ik had nog zo veel kunnen bereiken als ik je eerder had gevonden!” “Ah, meester”, zei de geest, “maar ik ben altijd bij je geweest. Ik zat niet in die fles. Ik was altijd bij je, en heb alle wensen in je leven vervuld. Weet je nog toen je 6 jaar oud was en je wenste dat je vader je meer aandacht zou geven? Je sneed toen je vinger. Dat was geen ongelukje. Je vader maakte de wond met zorg schoon en hield je liefdevol vast. Weet je nog? En die tijd dat je opging voor je rijbewijs. Je bleef me maar vertellen dat je niet slim genoeg was om dat in 1 keer te halen. Weet je nog dat je helemaal bevroor bij dat rijexamen? Je kreeg je wens. En dat mooie huis wat je altijd wilde? Je vertelde me steeds dat zoiets nooit voor ons weggelegd was. Je kreeg je wens.

Omdat je er niet bewust van was dat ik je wensen altijd al vervulde,” vervolgde de geest, “wenste je ook regelmatig jezelf pijn. Soms waren de wensen niet eens van jou. Ze kwamen van je ouders, leraren, vrienden en vaak ook van moderne prikkels.”

“Maar ik ben blij dat je me gevonden hebt. Nou zul je dingen wensen die doordacht en goed zijn. Nou kunnen we samenwerken. Samen blijven we gezond, vinden we rust en genieten we van de rijkdommen in het leven.
Let nu in het vervolg goed op wat je zegt, want your wish is my command.”